Karriär

ETP söker en teknisk säljare!

 

Vill du vara en del av lösningen för att elektrifiera samhället och minska klimatpåverkan?

ETP befinner sig i en viktig bransch då många av samhällets funktioner behöver elektrifieras. Vi vill vara drivande i utvecklingen och ser många möjligheter. I rollen som teknisk säljare kommer du bli en nyckelperson för att förverkliga miljövänliga idéer tillsammans med våra kunder.

 

ETPs värdeord är utveckling , glädje och engagemang vilket genomsyrar vårt dagliga arbete. Vi har skapat en kultur som uppmuntra individuell utveckling. Vi lägger stor fokus på att hitta varje individs styrka och drivkraft för att skapa engagemang i organisationen. Det viktigaste av allt är att vi ska sprida glädje inom företaget men även till våra samarbetspartner och kunder.

 

Vi söker nu en teknisk säljare för att fortsätta vår tillväxtresa och nå våra nya mål.

 

Om arbetet:

I rollen som teknisk säljare kommer du att sälja och koordinera utvecklingsprojekt av mobila elektriska lösningar. Ditt fokus kommer vara att skapa relationer med nya kunder  för att presentera ETPs värdeerbjudande och utveckla ett långvarigt samarbete. För att skapa förtroende hos våra kunder är det viktigt med lokal närvaro och därför kommer ditt arbete innefattas av kundbesök i norden.

 

Arbetsuppgifter:

Nykundsbearbetning, B2B

Kundansvar

Offerthantering

Projektkoordinering

 

Vem är du?

Det är din personlighet och drivkraft som är avgörande för företaget. Därför är det viktigt att du trivs i en företagskultur med högt i tak och korta beslutsvägar. Varje medarbetare uppmuntras att ta egna initiativ och ansvar för sin egen och därmed företagets utveckling.

 

För att trivas i denna roll ser vi att du brinner för kundrelationer och utveckling. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och skapa långsiktiga relationer. Du har god allmän teknisk kompetens för att skapa förtroende och förståelse för kundens behov så att vi kan erbjuda rätt lösning. Du trivs i en ansvarsfull och självständig roll där du får arbeta med kunden i fokus.

 

Kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet inom sälj

Universitetsutbildning med ingenjörsinriktning

Tal och skrift i svenska och engelska

Goda kunskaper i Officepaketet

B-körkort

 

Ansökan:

Vid frågor och ansökan kontakta Johan Skoglund på johan@etpab.se

 

Vi hoppas att vi ses snart!

 

Om ETP:

ETP är ett tillväxtföretag med över 40 års erfarenhet i branschen. Vi konstruerar framtidens elektriska drivlinor för maskiner och fordon. Vi kan leverera enskilda elektriska komponenter samt helhetskoncept som skräddarsys efter kundens behov. Genom att vara den sista pusselbiten förverkligar vi tillsammans med våra kunder deras idéer och produkter.