ATAB

ATAB är tillverkare av AGV-truckar (automated guided vechicle) dvs förarlösa truckar. AGV-truckarna används mest i lager och logistik men ATAB anpassar sina AGV-lösningar efter varje kunds behov.  Företaget har en lång historia som sträcker sig enda tillbaka i slutet av 70-talet. Under sina år har ATAB skapat en lång och bred kompetens inom AGV-lösningar.  ATAB har haft stora framgångar och säljer idag på en internationell marknad. De erbjuder AGV-lösningar som är säkra, flexibla och kostnadseffektiva till sina kunder.

Uppdrag:

ATAB var intresserad av expertis och leverantör inom motordrivning för att garantera bra kvalité och hög säkerhet på sina förarlösa truckar. ATAB erbjuder kundanpassade lösningar till sina kunder därmed anpassar vi vår motordrift efter kundens önskemål.

Lösning:

Med tätt samarbeta har vi tillsammans utvecklat AGVer med hög kvalité. Vi erbjuder komponenter som kan användas för avancerad styrning med millimeterprecision. Resultat av bra designade komponenter blev lägre strömförbrukning än tidigare vilket medför att AGV-trucken kan användas en längre tid.